Boekhandel De Tweede Lezer bestaat 30 jaar !!!
Ook deze zomer was er weer een boekenmarkt met extra kortingen 30%, wegens het 30-jarig jubileum van de winkel.
Op zaterdag 3 juni was u van harte welkom om koffie/thee/ slagroomsoesjes te nuttigen en veel boeken in te slaan natuurlijk. Het was overweldigend, op naar de 35! U kunt een leuk artikel naar aanleiding van het jubileum lezen op : www.indebuurt.nl/apeldoorn

Nieuwe openingstijden voor de Winkel
Boeken kopen is jammer genoeg vaak een equivalent van achter het scherm duiken www.boekwinkeltjes.nl is altijd open! Het werk staat dan ook nooit meer stil. Omdat de digitale wereld geen sluitingstijd heeft, passen we de openingstijden van de winkel wel aan. Na 30 jaar vervalt de dinsdag. ( Kan ik eens lekker gaan fietsen of lezen.)
Via Google-maps vindt u makkelijk de weg naar de Tweede Lezer. De winkel is nu van Woensdag tot Vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur open. Zaterdag van 12.00 tot 16.30 uur.

Oude strips, nieuwe edities!
Appie Happie en (Piloot) Storm.
Van deze stripverhalen zijn natuurlijk nog oude delen tweedehands te vinden bij de Tweede Lezer maar er zijn ook nieuwe uitgaven te koop.
Ook zijn er nieuwe delen van Storm, de bekende reeks van Don Lawrence, verschenen. Deel 23 tot en met 28. Deze strips zijn gemaakt door zijn geestelijke erfgenamen. Er zullen nog zeker meer delen verschijnen!
Van de nieuwe serie De Kronieken van Roodhaar zijn inmiddels ook 2 delen verschenen.De reeks Franka van Henk Kuijpers heeft nu een deel: 23 Geheim 1948. In juni verschijnt het luxe album van dit boek. Behalve deze boeken zijn er bij de Tweede Lezer natuurlijk ook nog 3235 andere nieuwe strips, waaronder veel luxe uitgaven te koop.
Prijsniveau 2004 dus vaak 45 % goedkoper dan in andere (strip-)winkels!!
Nieuwe voorraad: Er is een flink aantal 2e hands strips uit de jaren 70 te koop :Tom Poes, Blauwbloezen Robert en Bertram ,Luc Orient, Blueberry, Hans, Bernard Prince en Blake & Mortimer!

Ook boeken van De Tweede Lezer te vinden op Boekwinkeltjes.nl
Sinds enige tijd heeft De Tweede Lezer ook hele fraaie of zeldzame boeken te koop via boekwinkeltjes.nl
Voorlopig 2500 titels kunt u vinden door bij boekwinkeltje De Tweede Lezer in te vullen.

Inkoop van Boeken en Strips
Wegens een overweldigend aanbod van 2e hands boeken is het voor mij onmogelijk geworden grotere aantallen boeken te verwerken.
Er is wel een container aanwezig indien u de boeken aan een goed doel wil schenken, nadeel is wel dat ook die vol kan raken. Het is raadzaam even via de telefoon een afspraak te maken als u boeken wilt aanbieden want boeken verplaatsen is toch zwaarder dan lezen!

Er zijn ook minder mooie en dus goedkope boeken aanwezig.
Er zijn aanbiedingsdozen met dubbele en licht beschadigde boeken: 0,50 tot 1,- per stuk. Uitzoeken en mee op vakantie, je kunt ze daar laten, ze hoeven natuurlijk niet mee terug!