Bij ons vindt u duizenden boeken en strips!
Kijk op onze nieuwspagina voor het laatste nieuws!

De Tweede Lezer is een gezellige boekwinkel in Apeldoorn met een algemene voorraad van ongeveer 50.000 boeken en 15.000 strips en niet te vergeten een grote groep trouwe klanten die al vele jaren, vaak vanaf het begin in 1987, hun boeken en strips onder het genot van een kopje thee komen uitzoeken. Wij nodigen u uit om eens te komen rondkijken in onze winkel.

 
 
  De winkel ligt vijf minuten lopen van het station, niet aan de centrumzijde zodat voor mensen die met de auto komen het parkeren nog gratis is. Op de info-pagina vindt u onze adresgegevens, een kaartje waarop onze locatie is aangegeven en de openingstijden van de winkel. De etalage van De Tweede Lezer
De etalage van De Tweede Lezer
 
     
  U kunt ook contact met ons opnemen door het formulier onder "contact" in te vullen. Uw vraag wordt dan zo spoedig mogelijk per e-mail beantwoord.
Alle 2e hands boeken komen van particulieren hier uit de omgeving van Apeldoorn.
 
 
  Bij de nieuwe strips ligt het accent op de Nederlandstalige uitgaven. Er is een grote voorraad luxe stripboeken er zijn posters en zeefdrukken en een kleine voorraad stripcurosia te bezichtigen.